Over IT-Staffing

IT Staffing is onderdeel van De Staffing Groep. We zijn sinds 1987 actief als detachering van (ICT) professionals en uitgegroeid tot marktleider met een omzet van ruim € 390 miljoen (2014). Inmiddels hebben wij duizenden specialisten in het veld in verschillende disciplines.

Je vertegenwoordigt dus een bekend en sterk merk, dat veel grote bedrijven, leveranciers en professionals aantrekt. En jij mag hen bedienen! Met onze persoonlijke, klantgerichte, slagvaardige en kwaliteitsgerichte aanpak zorgen we altijd voor de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers. Met zo'n 100 collega's op kantoor bedienen we een breed scala aan organisaties in de profit en non-profit sector.

Onze ambitie is onze positie als marktleider te handhaven en onze klanten succesvol te blijven begeleiden in de sterk veranderende flexibele arbeidsmarkt. Wij willen onze dienstverlenging daarom continu blijven vernieuwen.

Onze mensen zijn ons kapitaal en worden daarom betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe en frisse ideeën om tot klantgerichte oplossingen te komen.

Interne Vacatures

Er zijn op dit moment geen interne vacatures.