MVO Beleid De Staffing Groep

 1. Arbeidsomstandigheden en mensenrechten

  Aandacht voor de werkomgeving, gezondheid, veiligheid, ontwikkeling, werkvreugde en betrokkenheid van de eigen medewerkers in vaste dienst en de pool van zelfstandige professionals. Onder de noemer mensenrechten valt het respecteren van alle relevante internationale verdragen c.q. wet- en regelgeving en het uitbannen van alle onaanvaardbare arbeidsomstandigheden binnen de scope van de eigen activiteiten en in de keten.

 2. Transparantie en eerlijk zakendoen

  Transparant en ethisch handelen, verantwoording afleggen aan onze stakeholders, eerlijke klantenmarketing en communicatie.

 3. Milieu-impact van eigen handelen

  Het bewust omgaan met de milieu-impact van de eigen kantoorhuishouding (zoals met betrekking tot energieverbruik, materiaalverbruik, afvalstromen) en van het personenvervoer van de eigen medewerkers in vaste dienst en de pool van zelfstandige professionals.

 4. Maatschappelijke betrokkenheid

  Het steunen van of samenwerken met goede doelen en maatschappelijke organisaties, als ook het delen van kennis en om niet ter beschikking stellen van middelen.

In onze factsheet hebben wij een aantal doelen en ambities verder uitgewerkt.

 

U zoekt IT professionals voor uw automatiseringsvraagstuk?
Lees verder
De beste reclame is tevreden klanten.
Lees verder
Betaling binnen 3 of 8 werkdagen of marktconform. Jij kunt kiezen!
Lees verder

Nieuws

dinsdag 14 maart 2017 11:55:41

Gratis Seminar Starten als Zelfstandig Professional op 29 maart

Op woensdag 29 maart organiseert IT-Staffing wederom een avond die is gericht op IT’ers die net zijn gestart of gaan starten als Zelfstandig Professional en graag leren van de praktijk. Voor deze avond hebben we de freelancer Robby Coelho uitgenodigd die na een aantal jaren ZP-bestaan voor zichzelf de balans opmaakt in een pakkende presentatie.

Lees verder

dinsdag 28 februari 2017 16:46:04

Ministerie van Economische Zaken selecteert IT-Staffing als voorkeursleverancier voor externe inhuur van ICT Professionals

Het ministerie van Economische Zaken heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor twee percelen. Perceel 1 betreft DICTU en perceel 2 betreft het Kerndepartement van het ministerie van EZ en de diensten Staatsbosbeheer, Agentschap Telecom, Autoriteit Consument & Markt, Centraal Planbureau, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Lees verder