MVO Beleid De Staffing Groep

 1. Arbeidsomstandigheden en mensenrechten

  Aandacht voor de werkomgeving, gezondheid, veiligheid, ontwikkeling, werkvreugde en betrokkenheid van de eigen medewerkers in vaste dienst en de pool van zelfstandige professionals. Onder de noemer mensenrechten valt het respecteren van alle relevante internationale verdragen c.q. wet- en regelgeving en het uitbannen van alle onaanvaardbare arbeidsomstandigheden binnen de scope van de eigen activiteiten en in de keten.

 2. Transparantie en eerlijk zakendoen

  Transparant en ethisch handelen, verantwoording afleggen aan onze stakeholders, eerlijke klantenmarketing en communicatie.

 3. Milieu-impact van eigen handelen

  Het bewust omgaan met de milieu-impact van de eigen kantoorhuishouding (zoals met betrekking tot energieverbruik, materiaalverbruik, afvalstromen) en van het personenvervoer van de eigen medewerkers in vaste dienst en de pool van zelfstandige professionals.

 4. Maatschappelijke betrokkenheid

  Het steunen van of samenwerken met goede doelen en maatschappelijke organisaties, als ook het delen van kennis en om niet ter beschikking stellen van middelen.

In onze factsheet hebben wij een aantal doelen en ambities verder uitgewerkt.

 

U zoekt IT professionals voor uw automatiseringsvraagstuk?
Lees verder
De beste reclame is tevreden klanten.
Lees verder
Betaling binnen 3 of 8 werkdagen of marktconform. Jij kunt kiezen!
Lees verder

Nieuws

dinsdag 31 januari 2017 17:02:56

Wie komt echt op voor de zelfstandig opdrachtnemer?

De verkiezingsgekte is losgebarsten. Je zult zien dat in de komende maanden politici over elkaar heen struikelen om aan te geven hoe belangrijk de zzp’er is voor de Nederlandse economie en voor de dynamiek op de arbeidsmarkt. Wat moeten we toch zonder onze zzp’ers? Maar als het puntje bij paaltje komt wordt er een compromis gesloten waarbij de zzp’er slachtoffer is.

Lees verder

maandag 23 januari 2017 14:21:04

DUO selecteert IT-Staffing voor inhuur ICT Professionals

DUO, de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs, heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor de inhuur van IT-Professionals.

Lees verder