DUO selecteert IT-Staffing voor inhuur ICT Professionals

Administrator , maandag 23 januari 2017 14:21:04

DUO, de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs, heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor de inhuur van IT-Professionals.

logo DUO

De Raamovereenkomst heeft een looptijd van 4 jaar met een verwachtte omzet van 60 miljoen euro per jaar. Naast IT-Staffing zijn SQL Integrator, Sogeti, Ordina, KPN Consulting, Get There, Cimsolutions, CGI, Centric en Atos geselecteerd.

DUO maakt in opdracht van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onder meer kwalitatief goed onderwijs mogelijk door het verstrekken van financiering aan- en het informeren van onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen alsmede het organiseren van examens. Ook voert DUO in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Wet inburgering uit.

“Wij zijn ontzettend trots geselecteerd te zijn als leverancier van kwalitatief juist ICT personeel voor DUO locatie Groningen. De samenwerking met DUO Groningen draagt bij aan de ambitie onze positie in de Noordelijke Provincies te verstevigen. Met de gunning van de raamovereenkomst voor het tijdelijk ter beschikking stellen van tijdelijk ICT personeel voor DUO Groningen, breiden wij onze samenwerking met DUO uit. Naast de samenwerking op het gebied van Inhuur Business bij DUO, voegen wij een toonaangevende organisatie toe aan onze ICT portefeuille van Noordelijke opdrachtgevers (provincies Groningen, Friesland en Drenthe).”, aldus Peter Gram, Unitmanager Staffing Services bij IT-Staffing.

Voor meer informatie over IT-Staffing en deze samenwerking kunt u contact opnemen met Rogier Lam (Client Manager), te bereiken via ons algemene telefoonnummer: 030-6001500.

Gerelateerde artikelen

 

U zoekt IT professionals voor uw automatiseringsvraagstuk?
Lees verder
De beste reclame is tevreden klanten.
Lees verder
Betaling binnen 3 of 8 werkdagen of marktconform. Jij kunt kiezen!
Lees verder

Recente aanvragen

Meer aanvragen

Nieuws

dinsdag 14 maart 2017 11:55:41

Gratis Seminar Starten als Zelfstandig Professional op 29 maart

Op woensdag 29 maart organiseert IT-Staffing wederom een avond die is gericht op IT’ers die net zijn gestart of gaan starten als Zelfstandig Professional en graag leren van de praktijk. Voor deze avond hebben we de freelancer Robby Coelho uitgenodigd die na een aantal jaren ZP-bestaan voor zichzelf de balans opmaakt in een pakkende presentatie.

Lees verder

dinsdag 28 februari 2017 16:46:04

Ministerie van Economische Zaken selecteert IT-Staffing als voorkeursleverancier voor externe inhuur van ICT Professionals

Het ministerie van Economische Zaken heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor twee percelen. Perceel 1 betreft DICTU en perceel 2 betreft het Kerndepartement van het ministerie van EZ en de diensten Staatsbosbeheer, Agentschap Telecom, Autoriteit Consument & Markt, Centraal Planbureau, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Lees verder