Gratis Seminar Starten als Zelfstandig Professional op 29 maart

Melle Gloerich , dinsdag 14 maart 2017 11:55:41

Op woensdag 29 maart organiseert IT-Staffing wederom een avond die is gericht op IT’ers die net zijn gestart of gaan starten als Zelfstandig Professional en graag leren van de praktijk. Voor deze avond hebben we de freelancer Robby Coelho uitgenodigd die na een aantal jaren ZP-bestaan voor zichzelf de balans opmaakt in een pakkende presentatie.

Robby CoelhoRobby Coelho heeft in 2009 na 12 jaar loondienst voor het freelance-bestaan gekozen en het bedrijf Qwellyo opgericht dat zich richt op het leveren van ICT diensten op project- of detacheringsbasis. Tijdens de presentatie zal hij zijn ervaringen rond het freelancen en het starten van een bedrijf delen.
Naast Robby Coelho zijn ook medewerkers van IT-Staffing aanwezig om vragen met betrekking tot opdrachten, contracten en het CV te bespreken.

Voor en na de bijeenkomst is er tijd om met andere freelancers en met medewerkers van IT-Staffing te netwerken en om ervaringsverhalen te horen en te delen.

Programma:
18:00 uur Ontvangst met een broodje
19:00 uur Presentatie van Robby Colho
20:00 uur napraten met een drankje
21:00 uur einde

Meld u aan via professionals@destaffinggroep.nl, u ontvangt dan een uitnodiging en locatiegegevens.

 

U zoekt IT professionals voor uw automatiseringsvraagstuk?
Lees verder
De beste reclame is tevreden klanten.
Lees verder
Betaling binnen 3 of 8 werkdagen of marktconform. Jij kunt kiezen!
Lees verder

Recente aanvragen

Meer aanvragen

Nieuws

woensdag 24 mei 2017 16:49:35

De Staffing Groep ontvangt certificaat MVO Prestatieladder niveau 4

Nederland kende tot voor kort slechts 38 organisaties die dit niveau hebben behaald. De Staffing Groep, sinds 2012 gecertificeerd op niveau 3, is hiermee de 39e organisatie en eerste staffing organisatie die dit niveau heeft bereikt. Niveau 4 vereist dat een organisatie in samenspraak met al haar stakeholders aangescherpte doelen formuleert die branche overstijgend zijn en haar verantwoordelijkheid neemt in de keten. Op vrijdag 19 mei werd het certificaat uitgereikt door Ton Wessels van Lloyds Register in een van de aansprekende initiatieven van De Staffing Groep: Het DynaHouse.

Lees verder

dinsdag 9 mei 2017 12:47:27

SURF selecteert IT-Staffing als voorkeursleverancier voor externe inhuur van (ICT) Professionals.

De werkmaatschappijen van SURF: SURFmarket, SURFnet en SURFsara hebben in hun aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als één van de drie voorkeursleveranciers voor de inhuur van (ICT) Professionals. De andere leveranciers in het perceel detachering/bemiddeling zijn CGI Nederland en KPN consulting. SURF is de ICT-samenwerkingsorganisatie van het middelbaar en hoger onderwijs en onderzoek in Nederland. Dankzij SURF beschikken studenten, docenten en onderzoekers in Nederland over de best mogelijke ICT-voorzieningen voor toponderzoek en talentontwikkeling.

Lees verder