IT-Staffing | Detachering , Contract Handling en Payrolling

IT-Staffing is gespecialiseerd in detachering en contracthandling van ICT professionals. Wij werken hoofdzakelijk samen met Zelfstandige ICT Professionals. Dat doen we al sinds 1986 en dit concept heeft zich bewezen.

De organisatie van IT-Staffing bestaat uit de volgende afdelingen:

Sales

De afdeling Sales richt zich op een viertal sectoren, te weten Public, Finance, Strategic Partners en Business Services. Het onderhouden en leggen van de contacten met opdrachtgevers is de primaire verantwoordelijkheid van de afdeling Sales.

Fulfillment

De afdeling Fulfillment voert alle financieel gerelateerde processen uit voor de gehele organisatie. Zodra een contract is afgesloten komt deze afdeling in beeld. Fullfilment is verantwoordelijk voor een perfecte uitvoering van de gehele facturering tot en met de betalingen.

Professionals

De afdeling Professionals richt zich op een optimale dienstverlening naar de ICT professionals die via IT-Staffing gedetacheerd worden. Tussen de ZP-er en IT-Staffing moet een band ontstaan met als doel de vanzelfsprekende IT-detacheerder voor de ZP-er te worden.

Facilities

De afdeling Facilities is een onmisbaar deel in elke organisatie. De afdeling is ondersteunend aan IT-Staffing en bepaalt welke procedures in specifieke situaties van toepassing zijn. Vooral de ontwikkelingen op juridisch, economisch, fiscaal, maatschappelijk en financieel gebied worden door deze afdeling goed in de gaten gehouden.

Toegevoegde waarde en onderscheid

IT-Staffing onderscheidt zich in de markt door mee te denken met de behoeften van onze opdrachtgever op het gebied van sourcing. Als een opdrachtgever op tijdelijke basis een ICTprofessional nodig heeft, wat zoekt hij dan precies? Natuurlijk zullen de technische skills belangrijk zijn. Maar het gaat in belangrijke mate ook om de persoonlijke eigenschappen en communicatieve vaardigheden van de ICT professional. U als opdrachtgever wilt toch heel graag dat een externe ICT professional ook qua persoon goed in het team past? Deze persoonlijke vaardigheden worden door ons ook in kaart gebracht. Zo realiseren wij The Perfect Match!

Mensenwerk en Team samenwerking

IT-Staffing investeert duidelijk in mensen. Of het nu gaat om procesgerichte bedrijfsoplossingen of het inrichten van complexe netwerken, of het ontwerpen en ontwikkelen van programmatuur; het zijn de professionals die het moeten uitvoeren. Professionals die kennis van zaken hebben en waar je op kunt bouwen. Ze zijn welkom bij IT-Staffing.

Samenwerking is voor onze organisatie van groot belang. Of het nu gaat om ICT professionals die wij detacheren bij opdrachtgevers of om de medewerkers die haar werkzaamheden intern verrichten. Een toegewijd team van ervaren medewerkers verzorgt deze dienst voor u.

Contracthandling

Onze service op het gebied van Contracthandling is op maat gesneden. Een opdrachtgever kan meerdere sub-leveranciers hebben maar wil niet de rompslomp van de contracten, facturen, timesheets, risico’s ed. IT-Staffing biedt een service waarbij al deze genoemde administratieve activiteiten voor u worden geregeld. Uw WkA risico’s zijn in dezen geheel afgedekt. U als opdrachtgever huurt, van derden of rechtstreeks, een ICT professionals in en IT-Staffing regelt de rest! Voor de opdrachtgever eenvoudig, transparant, scherp in tarief en geheel risicovrij.

Payrolling

Veel opdrachtgevers doen tegenwoordig rechtstreeks zaken met Zelfstandige ICT professionals. Dat lijkt aantrekkelijk ware het niet dat er juridisch, administratief en fiscaal nogal wat risico’s aan het zelf inhuren van externen kleven. Een grote groep ZP-ers werkt met tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Om die reden heeft IT-Staffing het bedrijf IT-Agency opgericht. Binnen dit bedrijfsonderdeel wordt de payrolling voor IT-Staffing verzorgd. IT-Agency is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen en is in het bezit van het NEN 4400 certificaat. Door gebruik te maken van de diensten van IT-Agency, kunt u volgens een juridisch juiste werkwijze tijdelijke arbeidsovereenkomsten met freelance ICT professional aangaan.

 

U zoekt IT professionals voor uw automatiseringsvraagstuk?
Lees verder
Alle nieuwsitems van en over IT-Staffing lezen?
Lees verder
Het financiële jaarverslag van IT-Staffing over boekjaar 2013.
Lees verder