Privacy Policy

IT-Staffing Privacy Policy

We garanderen dat we uw gegevens verwerken volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en dat uw privacy goed is gewaarborgd. Ons uitgangspunt is dat we met uw gegevens omgaan zoals we willen dat met onze gegevens wordt omgegaan. Laten we bekijken wat dat concreet inhoudt:

  1. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan andere partijen gegeven of verkocht worden, tenzij u daarvoor nadrukkelijk toestemming geeft. Als u bijvoorbeeld reageert op een aanvraag, is het logisch dat we de benodigde gegevens aan de opdrachtgever sturen. De opdrachtgever mag deze gegevens nergens voor gebruiken behalve om te beoordelen of ze u willen inhuren. Uiteraard zijn ze gebonden aan wettelijke regels om deze gegevens te verwerken.
  2. We bieden u niet aan bij een opdrachtgever zonder uw toestemming.
  3. Alleen IT-Staffing heeft inzage in de database met persoonsgegevens, andere partijen hebben geen enkele toegang.
  4. Onze portal is beveiligd met een SSL-certificaat met een 128bits sleutel, de wachtwoorden zijn via een 1-weg encryptie (SHA-1) versleuteld opgeslagen waardoor het origineel niet meer te achterhalen is.
  5. We maken gebruik van Google Analytics om inzage te krijgen in hoe onze website gebruikt worden en daardoor te verbeteren, zoals bijna elke moderne website.
  6. Af en toe sturen we een nieuwsbrief, deze sturen we alleen naar u als u hebt aangegeven deze te willen ontvangen. Omdat we zelf een hekel aan onnodige mail hebben proberen we deze nieuwsbrief zo relevant en interessant mogelijk te maken.We denken dat we op deze manier zorgvuldig omgaan met uw gegevens, maar zijn ook benieuwd naar hoe u hier tegenaan kijkt en hoe we mogelijk nog beter kunnen doen. De makkelijkste manier om te reageren is te vinden via de contactpagina.Nieuwegein, 7 oktober 2013