Hoe we werken

IT-Staffing is de grootste detacheerder voor Zelfstandige Professionals, werkzaam in de IT. Daarom is het voor ZP-ers in de automatisering interessant om bij IT-Staffing ingeschreven te staan.

We hebben een grote diversiteit aan IT-opdrachten en IT-opdrachtgevers. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren IT-ers om deze opdrachten uit te voeren. Ben je er nog niet aan toe om als ZP-er aan de slag te gaan maar wil je wel flexibel aan het werk, dan kunnen we je ook een tijdelijke arbeidsovereenkomst aanbieden, of wellicht is de Zelfstandige Zonder Var (ZZV) oplossing voor jou interessant.

Door je in te schrijven kunnen wij je bemiddelen, maar kan je ook profiteren van extra voordelen.

IT-Staffing ZP-er worden is gemakkelijk en verplicht je tot niets. Je kunt je op deze pagina eenvoudig inschrijven.

Wil je actief op de hoogte worden gehouden van voor jou interessante opdrachten, volg dan onze RSS-feed, volg ons via Twitter, LinkedIn of Facebook of schrijf je in. Wil je meer informatie voordat je je inschrijft, dan kan je contact opnemen met onze specialisten onder nummer 030-6001500 of via ons contactformulier.

Coaching voor Freelancers

IT-Staffing kan freelancers die ondersteuning nodig hebben in hun loopbaan een spiegel voorzetten. Deze spiegel komt in de vorm van een gesprek met een NOBCO/EMCC gecertificeerd coach. Afhankelijk van het eerste gesprek wordt een coachingstraject ingezet met Lai-Mooi Missler, gecertificeerd beroepscoach en NLP practitioner. In dit coachingstraject worden de vraagstukken van de freelancer in kaart gebracht. Daarnaast worden de aanwezige en benodigde competenties met elkaar vergeleken en wordt aan de hand van deze verschillen een verbetertraject in gang gezet. Afhankelijk van de vraag wordt eenmalig een paar uur coaching of maandelijkse sessies voor langere termijn ingezet. Het coachingscontract wordt afgesloten tussen freelancer en IT-Staffing. Lees het interview met onze coach Lai-Mooi Missler en over hoe zij coaching ziet.

Na het eerste vrijblijvende gesprek bepalen we gezamenlijk het traject.

Referentie Coaching

In April 2014 heb ik een kennismakingsgesprek gehad met Lai-Mooi Missler van IT-Staffing. Zij nam daarbij uitgebreid de tijd voor mij. Enkele dagen later ontving ik al een e-mail met feedback en een overzicht van mijn competenties. Knap hoe Lai-Mooi zo'n goed beeld van mij heeft kunnen halen uit het gesprek. Vervolgens heeft Lai-Mooi mij ook ondersteund bij het optimaliseren van mijn CV. En dit alles heeft al binnen twee maanden geresulteerd in een prachtige opdracht bij de Provincie Overijssel. Dank daarvoor! Judith Siebring

Coaching bij Lai Mooi: Herdefinieer jezelf

Voor mij is Lai Mooi de beste coach. Ik heb uit een gefilterde lijst van tien coaches met drie contact opgenomen en bij Lai Mooi was er gelijk een click. Ze is confronterend, oprecht en kan heel goed luisteren en kritische vragen stellen. Dat bleek duidelijk toen ik met mijn lijstje van coachingsvragen het eerste gesprek inging en met een andere lijstje wegging. Bij ieder coachingsgesprek werden mijn verwachtingen overtroffen. Lai Mooi was altijd netjes op tijd en goed voorbereid. Ze heeft oprecht interesse in de mensen die ze begeleid en zal altijd een extra stapje zetten om je verder te helpen. Ik had mijn loopbaan nooit zo goed op gang kunnen brengen zonder haar hulp. Dankzij haar hulp heeft mijn loopbaan een nieuwe boost gekregen. Muriel Grobler

 

Freelancers en opdrachtgevers over hun ervaringen met IT-Staffing.
Lees verder
Alle aanvragen van IT-Staffing.
 
Lees verder
Betaling binnen 3 of 8 werkdagen of marktconform. Jij kunt kiezen!
Lees verder