1. Blijf eenvoudig op de hoogteMet de IT-Staffing iPhone App kun je als zzp-er op een eenvoudige en prettige manier op de hoogte blijven van de actuele ICT projectaanvragen.
2. Aanvraag detailsPer aanvraag zie je een uitgebreide omschrijving plus de contactgegevens van de accountmanager die de aanvraag in behandeling heeft. Met één druk op de knop neem je rechtstreeks contact op, telefonisch of per e-mail.
3. Sociale MediaBen je niet beschikbaar, maar heb je een kennis met wie je de aanvraag wilt delen, dan kan dat op een eenvoudige manier vanuit de Applicatie. Delen kan op Twitter, Facebook of LinkedIn.
4. Zoeken op kaartJe kunt gericht zoeken naar specifieke aanvragen of via de landkaart een selectie van aanvragen maken bij jou in de buurt.
5. ProfielAls je bent aangemeld bij IT-Staffing en je hebt een Portal account, dan kun je het overzicht met projectaanvragen filteren op de voor jou relevante kennis en kunde. Met één druk op de knop geef je aan dat je interesse hebt in een bepaalde aanvraag, waarna er vanuit IT-Staffing contact met je wordt opgenomen.
6. BeschikbaarheidDe profiel pagina stelt je in staat om op eenvoudige wijze je beschikbaarheid door te geven en je personalia aan te passen, zodat je optimaal vindbaar bent voor de Recruiters van IT-Staffing.
7. Push-berichtenBen je binnen de applicatie ingelogd én heb je push-berichten ingeschakeld (in te stellen in de IT-Staffing App), dan kun je vanuit IT-Staffing (persoonlijk, geen bulk!) geïnformeerd worden over een passende aanvraag.
8. NieuwsberichtenBinnen de App vind je een overzicht met de IT-Staffing nieuwsberichten.
9. We horen graagHeb je vragen, ideeën, op- of aanmerkingen?
We horen graag van je.

Nieuws

dinsdag 31 januari 2017 17:02:56

Wie komt echt op voor de zelfstandig opdrachtnemer?

De verkiezingsgekte is losgebarsten. Je zult zien dat in de komende maanden politici over elkaar heen struikelen om aan te geven hoe belangrijk de zzp’er is voor de Nederlandse economie en voor de dynamiek op de arbeidsmarkt. Wat moeten we toch zonder onze zzp’ers? Maar als het puntje bij paaltje komt wordt er een compromis gesloten waarbij de zzp’er slachtoffer is.

Lees verder

maandag 23 januari 2017 14:21:04

DUO selecteert IT-Staffing voor inhuur ICT Professionals

DUO, de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs, heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor de inhuur van IT-Professionals.

Lees verder