1. Blijf eenvoudig op de hoogteMet de IT-Staffing iPhone App kun je als zzp-er op een eenvoudige en prettige manier op de hoogte blijven van de actuele ICT projectaanvragen.
2. Aanvraag detailsPer aanvraag zie je een uitgebreide omschrijving plus de contactgegevens van de accountmanager die de aanvraag in behandeling heeft. Met één druk op de knop neem je rechtstreeks contact op, telefonisch of per e-mail.
3. Sociale MediaBen je niet beschikbaar, maar heb je een kennis met wie je de aanvraag wilt delen, dan kan dat op een eenvoudige manier vanuit de Applicatie. Delen kan op Twitter, Facebook of LinkedIn.
4. Zoeken op kaartJe kunt gericht zoeken naar specifieke aanvragen of via de landkaart een selectie van aanvragen maken bij jou in de buurt.
5. ProfielAls je bent aangemeld bij IT-Staffing en je hebt een Portal account, dan kun je het overzicht met projectaanvragen filteren op de voor jou relevante kennis en kunde. Met één druk op de knop geef je aan dat je interesse hebt in een bepaalde aanvraag, waarna er vanuit IT-Staffing contact met je wordt opgenomen.
6. BeschikbaarheidDe profiel pagina stelt je in staat om op eenvoudige wijze je beschikbaarheid door te geven en je personalia aan te passen, zodat je optimaal vindbaar bent voor de Recruiters van IT-Staffing.
7. Push-berichtenBen je binnen de applicatie ingelogd én heb je push-berichten ingeschakeld (in te stellen in de IT-Staffing App), dan kun je vanuit IT-Staffing (persoonlijk, geen bulk!) geïnformeerd worden over een passende aanvraag.
8. NieuwsberichtenBinnen de App vind je een overzicht met de IT-Staffing nieuwsberichten.
9. We horen graagHeb je vragen, ideeën, op- of aanmerkingen?
We horen graag van je.

Nieuws

dinsdag 14 maart 2017 11:55:41

Gratis Seminar Starten als Zelfstandig Professional op 29 maart

Op woensdag 29 maart organiseert IT-Staffing wederom een avond die is gericht op IT’ers die net zijn gestart of gaan starten als Zelfstandig Professional en graag leren van de praktijk. Voor deze avond hebben we de freelancer Robby Coelho uitgenodigd die na een aantal jaren ZP-bestaan voor zichzelf de balans opmaakt in een pakkende presentatie.

Lees verder

dinsdag 28 februari 2017 16:46:04

Ministerie van Economische Zaken selecteert IT-Staffing als voorkeursleverancier voor externe inhuur van ICT Professionals

Het ministerie van Economische Zaken heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor twee percelen. Perceel 1 betreft DICTU en perceel 2 betreft het Kerndepartement van het ministerie van EZ en de diensten Staatsbosbeheer, Agentschap Telecom, Autoriteit Consument & Markt, Centraal Planbureau, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Lees verder